Hallitus tiedottaa; yhtiökokouksen pöytäkirja löytyy kotisivuilta keskustelupalstan alta. Osio vaatii kirjautumista. Sinne täydennetään lähiaikoina myös sopimusluonnokset käyttöoikeussopimuksista koskien saunapaikkoja sekä laitureita. Saunasopimuksia on tehty 21 kpl ja laiturisopimuksia 18 kpl. Samoin lähipäivinä kotisivuille lisätään myös hallituksen laatima selonteko vuoden 2019 konsulttipalkkioista. Laituripaikkoja on vapaana yhtiön laitureissa tälläkin hetkellä n. 20 kpl, vapaita paikkoja esim. ensi kevättä silmällä pitäen voi tiedustella edelleen Leif Sarinilta. Leif hoitaa jatkossakin ulko-alueita, joten mm toiveet puiden kaadattamisesta yhtiön alueilta kuuluvat Leifin vastuualueeseen. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta. Yhtiökokouksessa oli esitetty toive auringonkukkapellosta keskialueen pellolle, toive pyritään toteuttamaan ensi keväänä. Terveyttä ja aurinkoista syksyä kaikille toivottaen, Lillgårdin hallinto

Tukeva  sivultasäädettävä metallinen 2-os venepukki, kork. 75 sm, lev. 160 sm, etuosa 3 jalk. metallipukki. Näht. Nallentie 43 kalliolla.

Hinnasta kyllä sovitaan kunhan pääsen eroon pukista. Harry Bergholm p. 0415487760

VPK_asema 

 

Oy Lillgård Ab rekommenderar, att vi alla Lillgårdbor, understöder Snappertuna FBK med ett frivilligt understöd, en passlig summa, enligt var och ens bedömning. Snappertuna FBK är vårt stöd och hjälp i nödens stund.

Snappertuna FBK:s kontonr. är följande:

 

  

Oy Lillgård Ab suosittelee, että me kaikki Lillgårdilaiset, avustaisimme Snappertuna VPK:ta vapaaehtoiella avustuksella, sopivalla summalla jokaisen harkinnan mukaan. Snappertuna VPK on meidän tuki ja turva hädän sattuessa.

Snappertuna VPK:n tilinro. on seuraava:

FI79 4170 0010 0909 06

Tack!                                         Kiitos!

Vi har många yrkesmän inom kåren; skogshuggare, bilmekaniker, fritidsdykare, timmermän, grävmaskiner, krossgrus och simstrandsand till försäljning, transporter av olika slag mm, roskis lavor osv. Ring Snappertuna FBK:s kårchef Fredrik Nyman tel:0405053077 , han förmedlar till rätt person.

Meillä on monta ammattimiestä palokunnassamme; metsureita, automekaanikkoja, vapaa-ajan sukeltajia, timpureita. Kaivinkoneita vuokrattavan, murskesoraa ja uimarantahiekkaa myytävänä, erilaisia kuljetuksia mm. roskislavoja jne. Soita Snappertuna VPK:n palo päällikölle Fredrik Nyman puh:0405053077, hän välittää tiedon eteenpäin oikealle henkilölle.

Jos sinulle ei vielä ole käyttäjätunnuksia kirjautumista edellyttävälle puolelle, niin laita viestiä toimitusjohtaja Anne Tuimala Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. joka vahvistaa pääkäyttäjälle osakkuutesi. Ilmoita nimesi ja sähköpostiosoite jota käytät. Käyttäjätunnus on tilan nimi ja järjestelmän luotua salasanan se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Kesävesi avattu Nallentiellä aikoja sitten ja vihdoin nyt myös Leijonatiellä. Parempi että sen alueen mökkiläiset hoitavat hommansa kuten nyt tapahtui myös tulevaisuudessa.

Kaivon puurakennelma hajoaa kohta käsiin vaikka korjausrahoja on aikoja sitten läh. Vihavaiselle. Mistä kiikastaa hyvät herrat ???

Kesäterveisin Harry Bergholm

Torpan kaivon vesi on tänään kytketty 

Torpan kaivos vatten är idag anslutet.

 

Kevätterveisin

Vårhälsningar

Kaivotoimikunta / Brunnslaget

       
  Kuvahaun tulos haulle kesävesi    Keskialueen kaivo on tänään, 7.4.2020 käynnistetty kesän ajaksi. On mahdollista, ettei kaikista hanoista tule vielä vettä.  Voi olla, että jossainkohtaa pukisto on vielä jäässä.
   

Kylpytynnyreitä tai uima-altaita ei saa täyttää kaivoyhteisön vedellä! Katso kaivon säännöt pykälä 7 osoitteesta http://www.lillgard.fi/images/ka_kaivon_saannot.pdf

Mellanområdets brunn har i dag, 7.4.2020 tagits i bruk för sommaren.Det kan hända, att det inte kommer vatten ur alla kranar, p.g.a. någostans är ännu rören frusna.

Badtunnor eller simbasänger får ej fyllas med brunnslagets vatten!      Se brunnslaget regler paragraf 7 på  adressen  http://www.lillgard.fi/images/ka_kaivon_saannot.pdf

Keskialueen kaivotoimikunta / Mellanområdets brunnslag  

Benny & Uffe       

 

     

Frisbeegolfkenttä avattu varastoalueelle. Maaleja löytyy kuusi kappaletta.

Kenttä tottakai alustava. Eli jatketaan suunnittelua ensi kesänä.

Jos tarvetta niin hommataan lisää maaleja. Varastoalue on vain aika pieni.

Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Omat kiekot mukaan.

Terveisin, Jäde

Yhtiökokouksen pöytäkirja on nähtävillä osoitteesta: http://www.lillgard.fi/keskustelupalsta/yhtoekokouspoeytaekrjat. Huom! On kirjauduttava antamalla käyttäjänunnus ja salasana ennen kun pääsee lukemaan pöytäkirjaa.

Bolagstämmans protokoll är till påseende på adressen: http://www.lillgard.fi/keskustelupalsta/yhtoekokouspoeytaekrjat. Obs! Man måste logga in sig, med att ge sitt användarid och lösenord för att kunna läsa protokollet.